Hoveniersbedrijf

Ons bedrijf is al ruim 20 jaar lang actief in de regio West Brabant en houdt zich daar bezig met tuinonderhoud en -aanleg en alles wat hier bij komt kijken zoals schuttingen plaatsen, (sier)bestrating; kortom alles wat u in en om de tuin tegen kunt komen.

Wij werken met een enthousiast team hoveniers en stratenmakers die van uw tuin vanaf ontwerp tot aan realisatie door vakwerk en creativiteit voor u een tuin creeren. Ook voor zwemvijvers, sproeisystemen, metselwerken en tuinverlichting kunt u bij ons terecht.

Om dit alles te realiseren werken wij met de beste vakmensen op dit gebied zodat alles door ons in de juiste banen geleid kan worden en u een vast aanpreekpunt heeft.

Aanleg & advies

Een goed aangelegde en onderhouden tuin kan een leven lang plezier betekenen. Hiervoor kunt u een beroep doen op De Bolusberg. Wij leggen uw tuin voor u aan en onderhouden hem desgewenst ook. Dankzij onze jarenlange ervaring en grote vakkennis heeft u precies zoveel of zo weinig werk aan de aanleg en het onderhoud van uw tuin als u wenst.

Tuinonderhoud

Om er zeker van te zijn dat u optimaal blijft genieten van uw tuin, bieden wij u de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract. Dit is vanzelfsprekend volledig op uw tuin toegepast en kan de volgende werkzaamheden bevatten:

  • Snoeien
  • Onkruid vrijhouden
  • Gras maaien
  • Bemesten
  • Hagen knippen
  • Voor- najaarsbeurt

Uw groen visitekaartje!

Het terrein rond uw bedrijf of zorginstelling is een belangrijk visitekaartje. Wij zorgen voor een perfect verzorgde groene omgeving die past bij uw wensen en uw pand. Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van bedrijfsgroen en zijn ons bewust van de representatieve functie ervan.

Zowel de aanleg als het complete onderhoud voeren wij voor u uit. De vaste ploeg hoveniers houdt bij iedere ronde contact met de contactpersoon binnen uw bedrijf om eventuele wensen en/of aandachtspunten gelijk te kunnen bespreken en uitvoeren.

boom-aftoppen

Start typing and press Enter to search